Mercedes-Benz

ROADSHOW MERCEDES PRO

Se celebra a Autolica Industrials de Sant Boi (Carrer de la Mare de Déu de Núria, 22, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona) el dia 17 d'octubre, a les 10:30 hores.
Mercedes PRO

Imagina que pots visualitzar el teu vehicle i els seus moviments, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Sona bé, oi?


Avui en dia pots estar connectat al teu negoci sense ser present a l'oficina, això és possible gràcies a Mercedes PRO i els seus serveis.

Volem ajudar-te a cuidar del teu negoci i per això, et convidem a Autolica Industriales de Sant Boi (Carrer de la Mare de Déu de Núria, 22, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona) el dia 17 d'octubre, a les 10:30 hores, on t’explicarem amb tot detall com funciona el nostre Mercedes PRO.

T'hi esperem.

Vine a conèixer com funciona el nostre Mercedes PRO!

Per confirmar assistència o resoldre qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres omplint el següent formulari, estem a la teva disposició.

Els camps senyalitzats amb * són obligatoris.

*
*
*
   
{"id":"b0bd21ea_0476_49e4_874c_33669bc04386","path":"/content/spain/retail-1/autolica/es/desktop/vans/actions/news/mercedes-pro-cat/jcr:content/par/formview","messagingModule":"dcsv2","success":"E-Mail enviado correctamente.","error":"Error en el envío. Por favor, inténtelo de nuevo.","closeButtonLabel":"cerrar","successHeadline":"Enviado","errorHeadline":"Error"}

Mercedes PRO Connect

Un món d'ofertes i serveis digitals per al teu negoci gràcies a la transparència, control i assistència directament de fàbrica que ens brinda el sistema de gestió de flotes Mercedes PRO. La comunicació entre el gestor de la flota, el conductor i el vehicle t'ajudaran a gestionar la teva empresa amb major eficiència des del primer moment.

Com obtenir Mercedes PRO Connect?

▪ Instal·lat de fàbrica - Mercedes PRO Connect 

▪ Reequipada amb Mercedes PRO Adapter 

Mercedes PRO