Mercedes-Benz

Condueix cap al futur elèctric de la mà de Mercedes-Benz.

Descobreix la nova eVito a l'Expoelèctric del 2 al 3 de novembre.
Furgoneta eVito Mercedes-Benz

Presentem la nova eVito.

Amb una autonomía de 150km*, la eVito és ideal per a conduir per la ciutat i fer rutes planificades. La capacitat de la bateria útil és de 35kWh (41,4 kWh totals) i es pot carregar del 0 al 100% en 6 hores.

Sabem que ets dels que lluiten per arribar a les seves metes fins al final, així és que la nova eVito està feta per a tu. Per això volem que la posis a prova durant l'exposició que tindrem dins del recinte de l'Expoelèctric que tindrà lloc del 2 al 3 de Novembre a l'Arc de Triomf de Barcelona. 

Estàs preparat?

Reserva el teu Test drive

Emplena les següents dades:

Per a sol·licitar aquest servei, és requisit indispensable ser major de 18 anys i comptar amb un permís de conduir vigent i vàlid en territori espanyol.
Els camps senyalitzats amb * so obligatoris.

*
*
*
*
   
{"id":"ef4de855_3445_4356_be8f_a375271826a2","path":"/content/spain/retail-1/autolica/es/desktop/vans/actions/news/furgoneta-evito/jcr:content/par/formview","messagingModule":"dcsv2","success":"E-Mail enviado correctamente.","error":"Error en el envío. Por favor, inténtelo de nuevo.","closeButtonLabel":"cerrar","successHeadline":"Enviado","errorHeadline":"Error"}